Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Bubbel paleis baby spa:

1.Alle afspraken van sessies dienen minimaal 24 uur van te voren kosteloos geannuleerd te worden. Indien de afspraak niet tijdig is geannuleerd wordt het bedrag in rekening gebracht.

2.Het annuleren van je afspraak kan enkel telefonisch of per mail.

3.Het betreden van Bubbel paleis baby Spa is op eigen risico. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor lichamelijk letsel, allergische reacties van onze producten, vermissing of schade aan jouw eigendom.

4.Als je zonder bericht niet komt opdagen dan word het volledige bedrag aan je gefactureerd.

5.Cadeau bonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.

6.Cadeau bonnen zijn 1 jaar geldig na uitgave, zoals vermeld op onze bon.

7.Ouders/Voogd hebben altijd zelf de eindverantwoording over hun baby.

8.Betaling van diensten geschiedt voornamelijk direct via het online betaalsysteem via onze website, of in de spa (contant).

9.Bij het reserveren van een afspraak gaat de cliënt automatisch akkoord met de voorwaarden van Bubbel paleis baby spa. Graag deze voorwaarden nogmaals goed doornemen.

10.Bubbel paleis baby spa is niet aansprakelijk voor schade aan (of met) voertuigen van de Wederpartij, diens Gast(en) en/of derden die zich op het terrein van Bubbel paleis baby spa bevinden.

11.Bubbel paleis baby spa kan niet aansprakelijk worden gesteld bij ongevallen. Baby’s dienen altijd vergezeld te worden en nauwlettend in de gaten gehouden te worden door de ouders/voogd.

12.De duur van de float sessie is afhankelijk van hoe lang uw baby het uithoudt, dit kan soms al na 10 minuten zijn. De tijd van de float sessie heeft invloed op de totale tijd in de spa.

Chat openen
Neem contact op met ons!
Bubbel Paleis
Hallo, kunnen wij u helpen?