Veelgestelde vragen

Mocht uw vraag hier alsnog niet bij zitten kunt u altijd contact met ons opnemen.

Is je baby net gevaccineerd raden we een sessie de eerste vierentwintig uur af na vaccinatie. In geval van ziekte, is een sessie in het Bubbel paleis ook af te raden. Neem tijdig contact met ons op en we plannen een nieuwe datum.

De badjes worden na iedere sessie gereinigd en opnieuw gevuld met zuiver, chloorvrij water.

Zorg dat je baby goed gegeten heeft voor de sessie. Zo kan hij/zij ook optimaal genieten en bewegen tijdens het drijven. Wij adviseren om maximaal 25 minuten voor de sessie je baby (extra) te voeden.

Dit zou kunnen voorkomen. Wij houden ons aan de 1,5 meter regel en hebben onze bankjes voor de baden op deze afstand van elkaar staan. de commodes staan ook op voldoende  afstand van elkaar, zodat jullie op voldoende afstand staan tijdens het aan-en uitkleden.

Tip: Wanneer u een bezoek aan Bubbel paleis heeft gepland probeer voor en na uw bezoek geen drukke activiteiten te ondernemen.
Zelfs ergens lunchen, winkelen of een verjaardag kan teveel extra prikkels geven en dit kan in de avond resulteren in onrust en huilen van uw baby

Dit is mogelijk! Als je allebei hetzelfde tijdsblok reserveert.

Op dit moment zijn er maximaal 2 personen toegestaan om mee te gaan naar het floaten.

De ene baby is beweeglijker dan de andere. Dit maakt het er soms niet gemakkelijker op om te masseren, maar weet dat je baby geniet van je aanraking. De ontspanning komt sowieso na de inspanning! De massage word daarom aangeraden tot ongeveer 8 maanden.

Parkeren is volledig gratis en er is genoeg parkeergelegenheid voor de deur.

Ja hoor! Het water van de baden zijn speciaal gezuiverd, nog schoner dan kraanwater en hierdoor extra lief voor het huidje van je baby. Je zult merken dat het huidje van je baby juist zachter kan zijn na het floaten!

Chat openen
Neem contact op met ons!
Bubbel Paleis
Hallo, kunnen wij u helpen?